Kryssfiner

Forskaling

Oljet forskaling

Film forskaling

OLJET POPPEL er en forskalingsplate fra vår produsent i Kina. Dette er en rimelig engangsforskaling. Gjenbruk: ingen.

FILM POPPEL er en filmbelagt forskalingsplate fra vår produsent i Kina. Dette er en engangsforskaling. Gjenbruk: ingen.

OLJET COMBI også Kinesisk, med 9-11 lag finer i platen, kantforseglet med maling. Bjerk ytterfiner og en kjerne av anmu og poppel. Oppleves som en ren bjerk, men er lettere å arbeide med. Mer påvirkelig for store fuktbelastninger, allikevel en stabil plate. Prisgunstig. Gjenbruk: se vår FDV.

FILM COMBI er kinesisk med 9-11 lag finer i platen, kantforseglet med maling. Bjerk i ytterlagene, og en kjerne av bjerk og anmu. Oppleves som en filmbelagt bjerk, altså en bra og stabil plate. Et prisgunstig alternativ til andre filmbelagte plater. Gjenbruk: 1-3 ganger.

OLJET GRAN er finsk med 7-9 lag finer i platen, kantforseglet med maling. Gran er et treverk som trekker lite fukt pga tette celler, den er lett å arbeide med, og er stabil ved temperatursvingninger. Av oljede plater, gir denne høyest gjenbruksfrekvens. Gjenbruk: 4-6 ganger.

FILM GRAN er en finsk plate av høy kvalitet og er belagt med en brun film. Innholdet i platen er 100% gran, og overflaten er utmerket for et førsteklasses utseende på betongen. Platen har 7-9 lag finer i platen og er kantforseglet med maling. Gjenbruk: 5-10 ganger.