Reklamasjon

Takk for at du bruker vårt elektroniske reklamasjonsskjema. Dette gjør vårt og deres arbeid enklere, raskere og prosessen blir mer effektiv. Deres henvendelse vil bli behandlet av Byggform sine medarbeidere så snart som mulig. Med unntak av helge- og høytidsdager, vil du normalt få en tilbakemelding innen 24 timer. I de tilfeller det er et særskilt behov for rask oppfølging, anbefaler vi at du ringer oss på 31 28 92 70 og ber om status på saksbehandlingen. For å sikre en god prosess er det viktig med god og relevant informasjon. Ta deg derfor tid til å fylle ut alle feltene i dette skjemaet.

Felter merket med stjerne (*) fylles ut før det er mulig å sende inn skjemaet.

Ved å bruke dette reklamasjonsskjemaet erkjenner jeg at jeg har lest og forstått våre Generelle Salgs- og Leveringsbetingelser. Disse kan leses ved å klikke seg inn på følgende lenke: www.byggform.no/betingelser


    Last opp minst ett bilde av skade/mangel/defekt og evt. fraktbrev i tillegg. Maksimum 3 bilder/filer. Maksimum 5MB per vedlegg. Er filstørrelsen større enn 5 MB kan du sende filen(e) direkte til oss.