OSB SYSTEMVEGG

Smartere, raskere og mer lønnsom bygging av ditt prosjekt.

Vårt monteringsbeslagbeslag gjør det mulig å montere OSB og gips i samme veggsystem langt hurtigere enn tidligere.

Dette reduserer byggetiden uten at det legges ytterligere press på håndverkeren. Fordelene er mange!

MONTERING GÅR LANGT HURTIGERE

Om man ønsker OSB og gips i samme veggsystem er det både enklere og hurtigere å montere dette med vårt monteringsbeslag og spesialtilpasset OSB for C/C 600. Man sparer tid — og tid er penger! I forhold til akkordtariffen for tømrerfaget viser våre undersøkelser en ca 60% raskere montering med vår systemvegg mot OSB eller kryssfinner montert på bindingsverk.

  Vi har aldri satt opp delvegger så raskt før. Løsningen er unik både på enkelhet og hastighet og det er ingen tvil om at det har redusert byggetiden vår for dette prosjektet.

Prosjektleder for Tårnåsen Skole, Tommy Johansson

KONSTRUKSJONEN BLIR MER STABIL

Med OSB Systemvegg fra Byggform hindrer man sprekkdannelser. Dette er fordi gipsen ikke kommer i kontakt med OSB-platen, og platene vil ikke “jobbe mot hverandre”. Alle vet at platene lever sitt eget liv, og spenningen i OSB-platen vil dermed ikke påvirke det ytre gipslaget.

Ferdigkappede OSB-plater i format 2400 x 545 er tilpasset modulsystemet, og gir dermed mindre restavfall og mindre avfallshåndtering. Platene er lette å håndtere, montere og tilpasse. Platene monteres i et beslag som igjen teipes (stål) eller skrus (tre) fast på stenderverket. Gipsen monteres over og festes til stender. Selve monteringen gjøres helt uten bruk av verktøy.

BEDRE SKRUFESTE, PÅ HELE VEGGEN

Systemveggen gir et svært godt skrufeste med helt vanlige treskruer; for oppheng av alle typer vegghengte installasjoner over hele veggflaten. Du slipper å lete etter stenderverket, bare velg deg en plass, og skru i vei.

NB: Veggoppheng utføres med treskruer tilpasset formålet. Treskruer vil ha en gjennomsnittlig uttrekksverdi på ca 1,18 kN (120 kg) og nedtrekksverdi på ca 0,78kN (80 kg)*

* Verdiene forutsetter avstand mellom belastninger med min. 300mm.

Klikk her for å laste ned brosjyre

Se under OSB for øvrig dokumentasjon og materiell for dette produktet